ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

Δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο, καινοτόμο εκπαιδευτικό σύστημα για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Με τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς στοχεύουμε να προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη στους μαθητές του Δημοτικού στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους, αλλά και να χτίσουμε βήμα προς βήμα γερές εκπαιδευτικές βάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Σε ποια προβλήματα απαντούν τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1 Μάθημα στο τραπέζι

Διδάσκουμε με συγκριτικό πλεονέκτημα το μάθημα στο τραπέζι, μία πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας γύρω από ένα ελλειπτικό τραπέζι, με τον καθηγητή στο κέντρο δίπλα στους μαθητές. Με τον τρόπο αυτό, εσύ και οι συμμαθητές σου συνεργείτε σε μία δυναμική ομάδα με κοινό της στόχο τη γνώση και την επιτυχία.

2 Καινοτομία φύλλων εργασίας

Τα φύλλα εργασίας αποτελούν μία σημαντική καινοτομία της εκπαιδευτικής μας πρότασης. Η συστηματική συμπλήρωσή τους πραγματοποιείται με καθοδήγηση και εποπτεία στο φροντιστήριο σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών. Με ανοιχτά βιβλία και συνεργατικό πνεύμα, η εξάσκηση μέσω των φύλλων εργασίας προάγει την αυτενέργειά σου και διευκολύνει την εμπέδωση της ύλης. Πριν από κάθε προσομοίωση εξετάσεων εξασκείσαι σε φύλλο εργασίας με στόχο την πληρέστερη προετοιμασία σου στην ύλη του διαγωνίσματος.

3 Προσομοίωση εξετάσεων

Στο σύνολο των φροντιστηρίων μας πραγματοποιούνται στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους έως και 23 σταθμισμένα διαγωνίσματα προσομοίωσης σε κάθε τάξη. Με τον τρόπο αυτό, εξοικειώνεσαι με την εξεταστική φιλοσοφία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς εσύ και οι συμμαθητές σου διαγωνίζεστε, την ίδια ώρα, σε κοινά θέματα, τα οποία επιμελείται το Ακαδημαϊκό μας Τμήμα. Λίγες ημέρες μετά την επίδοση της βαθμολο-γίας σου, παραλαμβάνεις τη στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων και πληροφορείσαι για τον μέσο όρο βαθμολογίας του Ομίλου και τη βαθμολογική κλιμάκωση, στο συγκεκριμένο διαγώνισμα, συγκρίνοντας έτσι την επίδοσή σου με αυτή του συνόλου των μαθητών μας, σε όλη την Ελλάδα.

4 Παρακολούθηση εκπαιδευτικής πορείας μαθητή

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, παρακολουθούμε συστηματικά την εκπαιδευτική σου πορεία. Μέσω ειδικών διαγραμμάτων αποτυπώνουμε τη διαφορά των βαθμών σου από τον μέσο όρο βαθμολογίας όλων των μαθητών του Ομίλου, σε κάθε διαγώνισμα, παρακολουθώντας συνεχώς και με ακρίβεια την πορεία της εξέλιξής σου. Ο Διευθυντής Σπουδών, σε συνεργασία με τους καθηγητές σου, μελετούν την εκπαιδευτική σου πορεία και, όπου κρίνουν απαραίτητο, σχεδιάζουν πλάνο διορθωτικών ενεργειών με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσής σου. Την προσπάθειά σου καθοδηγεί και ο Σύμβουλος καθηγητής με εξατομικευμένα προγράμματα μελέτης και προκαθορισμένες συναντήσεις συμβουλευτικής υποστήριξης.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,  Ο Όμιλός μας, μετά από 28 χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υλοποιεί τη νέα εκπαιδευτική του πρόταση, τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισας, η...

περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Σε ποια προβλήματα απαντούν τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς; Οι γονείς στις μέρες μας εργάζονται πολλές ώρες με αποτέλεσμα να αδυνατούν να βοηθήσουν τα παιδία στην μελέτη τους.Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την...

περισσότερα

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr