Το αποδεικνύουμε... εντύπως

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Οι εκπαιδευτικές µας µονάδες, χρησιµοποιούν ως εκπαιδευτικό υλικό, τα υψηλού επιπέδου βιβλία του Εκδοτικού µας Οίκου και τα φροντιστηριακά βιβλία σε όλα τα µαθήµατα όλων των τάξεων.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Τα φροντιστηριακά βιβλία είναι εύχρηστα, απόλυτα ενημερωμένα, λειτουργικά και συμπληρώνουν το μάθημα ενισχύοντας τη διδασκαλία κατά την ώρα της μελέτης του μαθητή καθώς το παιδί μπορεί στις σελίδες τους να βρει βασικά σημεία της θεωρίας, μεθόδους, υποδειγματικά λυμένα θέματα, ερμηνευτικά σχόλια και ασκήσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΥΛΗΣ

Στην αρχή κάθε εκπαιδευτικού έτους οι Ακαδημαϊκοί Υπεύθυνοι μελετούν τις απαιτήσεις του Υπουργείου Παιδείας και καταγράφουν το χρονοδιάγραμμα της διδασκαλίας της ύλης, ανά μάθημα και τάξη, προσδιορίζοντας το ετήσιο πρόγραμμα των διαγωνισμάτων, τους κατάλληλους χρόνους των διαγνωστικών αξιολογήσεων και των επαναλήψεων.

ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Στους εκπαιδευτικούς μας παρέχονται αναλυτικά σχέδια μαθήματος για κάθε τάξη και μάθημα που διδάσκεται στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς. Περιλαμβάνουν για κάθε θεματική ενότητα: Τους εκπαιδευτικούς στόχους Οδηγίες για τη διδασκαλία της ύλης Μεθοδολογία ασκήσεων Σειρά ασκήσεων - εργασιών

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση! Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 - 4112507 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr