Σημαντική απόφαση για τη ζωή και το μέλλον των μαθητών μας

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς ο μαθητής σε καμμία περίπτωση δεν είναι μόνος. Ενημερώνεται συστηματικά, έγκαιρα και γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια την εξεταστική διαδικασία και τις βαθμολογικές απαιτήσεις των σπουδών.
Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου προϋποθέτει άριστη γνώση όλων των παραμέτρων που ισχύουν σήμερα στο σύνθετο τοπίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα προγράμματα σπουδών, τα επαγγελματικά δικαιώματα, οι αντιστοιχίες και οι διαφορές των τμημάτων απαιτούν προσεκτική και εξατομικευμένη διερεύνηση. Η διαδικασία αυτή υποστηρίζεται στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς από έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς που γνωρίζουν άριστα τα εξεταστικά δεδομένα και τις προοπτικές στην αγορά εργασίας.

Η συμπλήρωση βέβαια του μηχανογραφικού είναι η κορύφωση μιας διαδικασίας που ξεκινά στα φροντιστήριά μας από την Α΄ Λυκείου με σεμινάρια, ημερίδες, τεστ προσωπικότητας και ενδιαφερόντων, διαδικασία που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της προετοιμασίας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση! Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 - 4112507 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr