Ανακοίνωση ίδρυσης τριών νέων Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ανακοινώνει την ίδρυση τριών νέων του φροντιστηρίων, τα οποία θα λειτουργήσουν τον Μάιο του 2018.

Τα νέα μας Φροντιστήρια θα λειτουργήσουν στις παρακάτω περιοχές:

-          Κάτω Χαλάνδρι

-          Παλλήνη

-          Ωρωπός – Σκάλα

Τα νέα Φροντιστήριά μας θα παρέχουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες τόσο στον τομέα της μέσης εκπαίδευσης, όσο και στον τομέα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με τα «Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς».

Το Δ.Σ του Ομίλου μας συγχαίρει τον κο Ζαχαρία Γιαννακουδάκη (Φυσικό) και την κα Μαριάννα Βασιλειάδου (Φιλόλογο), Διευθυντές σπουδών του Φροντιστηρίου μας στο Κάτω Χαλάνδρι, την κα Μάγδα Αναλαμπιδάκη (Οικονομολόγο), Διευθύντρια σπουδών του Φροντιστηρίου μας στην Παλλήνη, και την κα Αγγελική Κασσή (Ιστορικό – Αρχαιολόγο), Διευθύντρια σπουδών του Φροντιστηρίου μας στον Ωρωπό, και τους εύχεται δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

Η εκτίμηση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας από τους μαθητές, τους γονείς και κηδεμόνες στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, που δημιουργεί την ανάγκη της συνεχούς επέκτασης του δικτύου των Φροντιστηρίων μας, μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης, ώστε να εργαζόμαστε όλο και πιο σκληρά για να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Από το Δ.Σ του Ομίλου

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr