Έναρξη τμημάτων Λέσχης Αριστείας Πουκαμισάς

Ανακοίνωση έναρξης τμημάτων Λέσχης Αριστείας Πουκαμισάς

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ανακοινώνει την έναρξη των τμημάτων «Λέσχη αριστείας Πουκαμισάς» το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Λέσχη αριστείας Πουκαμισάς» είναι ένα πρόγραμμα εμβάθυνσης στην Ελληνική γλώσσα και στα Μαθηματικά για πολύ καλούς και άριστούς μαθητές Ε΄, ΣΤ’  Δημοτικού, Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου.

Η «Λέσχη αριστείας Πουκαμισάς» είναι ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εμβάθυνσης στην Ελληνική Γλώσσα και στα Μαθηματικά, το οποίο απευθύνεται σε πολύ καλούς και άριστους μαθητές. Στοχεύει σε μία διαφορετική, διεισδυτική και εμπνευσμένη προσέγγιση των πιο πάνω γνωστικών αντικειμένων. Μία προσέγγιση που λειτουργεί ως πρόκληση για τις ξεχωριστές ικανότητες αυτών των μαθητών (δημιουργικότητα, φαντασία, πρωτοτυπία, περιέργεια), τις αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό και τις διευρύνει.

Πιο αναλυτικά, ο μαθητής κάνοντας ένα δίωρο την εβδομάδα (κάθε Σάββατο):
  • Βελτιστοποιεί τις γλωσσικές του δεξιότητες μέσα από απαιτητικές γλωσσικές ασκήσεις.
  • Εμβαθύνει σε ποικίλα είδη κειμένων, όπως άρθρα, δοκίμια, επιστημονικά, λογοτεχνικά έργα, και ταυτόχρονα εξασκείται στο δημιουργικό γράψιμο αντίστοιχων δικών του κειμένων.
  • Καλλιεργεί την τέχνη του προφορικού λόγου μέσα από συζητήσεις, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, ρητορικούς αγώνες, ντιμπέιτ, παίξιμο ρόλων, θεατρικό παιχνίδι.
  • Εξασκείται σε απαιτητικά και πρωτότυπα μαθηματικά προβλήματα και, επίσης, μαθαίνει να επιλύει σύνθετα θέματα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
  • Καλλιεργεί τη μαθηματική λογική και την αφαιρετική σκέψη.
  • Αναπτύσσει δεξιότητες επίλυσης γεωμετρικών θεμάτων και στοχαστικών προβλημάτων.
Για πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να απευθυνθείτε στις γραμματείες όλων των μονάδων μας !

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr