Ανακοίνωση Ενημερωτικής Ημερίδας Franchise

Η Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις Α.Ε. προσκαλεί όλους τους εκπαιδευτικούς (Καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δασκάλους, Καθηγητές Ξένων Γλωσσών, πτυχιούχους προσχολικής αγωγής), αλλά και όλους όσοι αναζητούν μία επαγγελματική διέξοδο και ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν μία επιχείρηση στον κλάδο της εκπαίδευσης να λάβουν μέρος στην ενημερωτική ημερίδα Franchise, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων της Κεντρικής Διοίκησης του Ομίλου, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2, Αργυρούπολη (πλησίον σταθμού μετρό Αργυρούπολης).

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος Όμιλος στον τομέα της εκπαίδευσης στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, καθώς από το 2013 έως σήμερα έχουμε ιδρύσει 42 νέα εκπαιδευτήρια.

Οι επιχειρηματικές προτάσεις του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αφορούν σε νέα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε Κέντρα Μελέτης και Διδασκαλίας Μαθημάτων Δημοτικού, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Κέντρα Πληροφορικής, καθώς και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, οπουδήποτε λειτουργούν, καθιερώνονται άμεσα στη συνείδηση των μαθητών, εξαιτίας του πολύ γνωστού brand name και του εξαιρετικού επιπέδου σπουδών που προσφέρουν.

Το Franchise Πουκαμισάς αποτελεί μία αξιόπιστη και ασφαλή επιλογή για όποιον εκπαιδευτικό ή μη θέλει να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση στον κλάδο της εκπαίδευσης.

To κόστος της επένδυσης για τη δημιουργία ενός Φροντιστηρίου Πουκαμισάς κρίνεται προσιτό, καθώς, υπό την καθοδήγηση του Ομίλου, δημιουργούμε επενδυτικά σχήματα, τα οποία αποτελούνται από ομάδες ενδιαφερομένων (2-4 εκπαιδευτικούς ή επιχειρηματίες), οι οποίοι υλοποιούν από κοινού τα νέα εκπαιδευτήριά μας.

Η ίδρυση ενός νέου Φροντιστηρίου Πουκαμισάς, σάς εξασφαλίζει :
  • Μία σταθερή εργασία με πολύ καλές συνθήκες και σε ένα πολύ θετικό περιβάλλον.
  • Μία ελπιδοφόρα επένδυση σε έναν ασφαλή κλάδο με διαχρονική αξία.
  • Τη δυνατότητα της ακαδημαϊκής εξέλιξής σας, σε έναν εκπαιδευτικό Όμιλο με υψηλές αξίες και άρτια οργάνωση.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους ή μέσω του kariera.gr ή στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr