Ανακοίνωση νέου φροντιστηρίου στους Αγίους Αναργύρους

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ανακοινώνει την ίδρυση νέου παραρτήματος στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.
Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς και τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς των Αγίων Αναργύρων θα λειτουργήσουν σε σημείο που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, με σκοπό να προσφέρουν τις πρωτοπόρες εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες σε όλους τους μαθητές της περιοχής.Τη Διεύθυνση σπουδών του νέου Φροντιστηρίου μας θα αναλάβουν οι εξαιρετικά επιτυχημένοι συνεργάτες μας, Διευθυντές σπουδών του Φροντιστηρίου μας στο Ίλιον – Κέντρο, Φιλόλογοι,  κ.κ.  Νικόλαος Μάνης και Ιωάννης Φράγκος.

Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει τους συνεργάτες μας για το νέο και ελπιδοφόρο «βήμα» τους  και τους εύχεται δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

Το νέο εκπαιδευτήριο στους Αγίους Αναργύρους είναι το τρίτο που ανακοινώνεται για την ακαδημαϊκή περίοδο 2018-2019, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς επιβεβαιώνει την ευρεία αποδοχή που χαίρουν οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μάλιστα, το προσεχές διάστημα πρόκειται να ανακοινωθεί η ίδρυση και άλλων νέων εκπαιδευτηρίων του Ομίλου μας, καθώς η Διεύθυνση Ανάπτυξης του Ομίλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για πολλές περιοχές.

Με αφορμή την ίδρυση του νέου μας φροντιστηρίου, το Δ.Σ. του Ομίλου δράττεται της ευκαιρίας να ευχαριστήσει τους μαθητές, τους γονείς & κηδεμόνες τους για την υποστήριξή τους, εδώ και 29 χρόνια, και δεσμεύεται για τη συνεχή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Με εκτίμηση,

Από το Δ.Σ. του Ομίλου

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr