Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού Φροντιστηρίου Πουκαμισάς στο Ηράκλειο Κρήτης 8/4/2017

Για δέκατη πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου διοργανώνουν «Ημέρες Καριέρας», μια ανοικτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στο ξενοδοχείο Astoria το Σάββατο το απόγευμα στις 8 Απριλίου. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους μαθητές της πόλης και τους γονείς τους. Την επόμενη μέρα, 9 Απριλίου , δίδεται η ευκαιρία σε όσους μαθητές A΄ & B΄ Λυκείου δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, να περάσουν ΔΩΡΕΑΝ το test επαγγελματικού προσανατολισμού «Ariston Noisis Plus».
Και φέτος λοιπόν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου διοργανώνουν «Ημέρες Καριέρας», μια ανοικτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στο ξενοδοχείο Astoria , με εισηγητή τον κο Σπύρο Μιχαλούλη, Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Μ.Sc.) της Οrientum, ο οποίος παρουσιάζει αναλυτικά τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Η εισήγηση αφορά το νέο Λύκειο και τα νέα δεδομένα στον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης θα παρουσιάσει όλα τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε σχέση με το αντικείμενο των σπουδών τους αλλά και τις επαγγελματικές τους προοπτικές. Θα προτείνει τεκμηριωμένα   σωστές επιλογές σπουδών και επαγγέλματος λαμβάνοντας υπόψη νέα δεδομένα της αγορά εργασίας. Τέλος θα δώσει   πρακτικές , πολύτιμες συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου για όσους δίνουν φέτος Πανελλήνιες εξετάσεις.

Στο μέσον της εισήγησής του οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα - δια ζώσης με επαγγελματίες από διάφορους χώρους, από όλο το φάσμα της επαγγελματικής – οικονομικής δραστηριότητας, προκειμένου να ρωτήσουν οι ίδιοι και να πάρουν πληροφορίες για τις συνθήκες των επαγγελμάτων τους και τις προοπτικές τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Την επόμενη μέρα (9 Απριλίου) δίδεται η ευκαιρία σε όσους μαθητές A΄ & B΄ Λυκείου δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, να περάσουν ΔΩΡΕΑΝ το test επαγγελματικού προσανατολισμού, «Ariston Noisis Plus». Πρόκειται για ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο που διερευνά την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του μαθητή. Η διαδικασία – συμμετοχή του μαθητή στο σχετικό Test είναι διάρκειας περίπου 30 λεπτών. Τα Test θα διενεργηθούν στο Κέντρο Ελευθέρων σπουδών Success, Μονής Πρεβέλης 3. Τις εβδομάδες μετά τη διενέργεια του test θα ακολουθήσει ατομική συμβουλευτική ανάλυση των αποτελεσμάτων του test (προσωπική εκτυπωμένη έκθεση αποτελεσμάτων), με στόχο το σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών που θα συμμετέχουν. Η συμβουλευτική θα γίνει από   ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, παρόντος του μαθητή και ενός τουλάχιστον γονέα.

Δείτε την αφίσα

afisa imeres karieras A3 2017 02

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr