Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Αττικής 02/04/17 & 07/05/17

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς του νομού Αττικής διοργανώνουν «Ημέρες Καριέρας», δύο ανοιχτές εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του ΑΤΕΙ Πειραιά (Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω), την Κυριακή 02/04/17 και την Κυριακή 07/05/2017, στις 10:00.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους μαθητές της Α΄ και της Β΄ Λυκείου, καθώς και για τους γονείς-κηδεμόνες τους.

Εισηγήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κα Ελένη Τσαμίλη, φιλόλογος και σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού.

Στις δύο εκδηλώσεις, στο α΄ μέρος, θα αναλυθεί το νέο εξεταστικό σύστημα και τα επιστημονικά πεδία. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα κριτήρια επιλογής τους, καθώς και η πρόσβαση που προσφέρουν σε σύγχρονα και δυναμικά ανερχόμενα επαγγέλματα.

Κατά το β΄ μέρος, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με επιτυχημένους επαγγελματίες από διάφορους κλάδους, οι οποίοι θα τους εκθέσουν την εμπειρία τους, τόσο από τις σπουδές τους όσο και από τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους. Επίσης, οι μαθητές θα γνωρίσουν και εκπροσώπους της ομάδας φοιτητών-συμβούλων Unique Minds που θα τους παράσχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές που θα ήθελαν να ακολουθήσουν.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Για τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, οι «Ημέρες καριέρας» δεν είναι ένας θεσμός που ολοκληρώνεται με το πέρας των εκδηλώσεων. Πιστοί και συνεπείς στον εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό μας ρόλο, προσφέρουμε τη δυνατότητα εξατομικευμένων συναντήσεων συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού σε όλους τους μαθητές, οι οποίοι κατοικούν στις περιοχές που λειτουργούν οι μονάδες μας.

Προσκαλούμε όλους τους μαθητές της Α΄ και της Β΄ Λυκείου, ανεξάρτητα αν είναι μαθητές μας ή όχι, να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες των μονάδων μας και να κλείσουν το προσωπικό τους ραντεβού, προκειμένου να συμπληρώσουν εντελώς δωρεάν το ψυχομετρικό τεστ Ariston Noisis Plus, της Computer Academy.

To Ariston Noisis Plus είναι το εγκυρότερο τεστ προσωπικότητας & επαγγελματικών ενδιαφερόντων που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς στέκονται δίπλα στους μαθητές στην κρίσιμη απόφασή τους για την επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων που θα ακολουθήσουν και προσφέρουν δωρεάν ένα τεστ υψηλής αξίας, καθώς και την επίδοση των αποτελεσμάτων του από τους Διευθυντές Σπουδών των κατά τόπους μονάδων μας, οι οποίοι στο σύνολό τους είναι ειδικά εκπαιδευμένοι σε θέματα συμβουλευτικής & επαγγελματικού προσανατολισμού.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σταθούμε συνοδοιπόροι στα όνειρά σας και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τη διαδρομή σπουδών και σταδιοδρομίας που ονειρεύεστε!

Από το Δ.Σ. του Ομίλου

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr