Το νέο μας «σπίτι»

Μεταστέγαση κεντρικών γραφείων του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ανακοινώνει τη μεταστέγαση των κεντρικών του γραφείων από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017. Τα νέα κεντρικά γραφεία μας θα βρίσκονται πλέον στη διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως, στην Αργυρούπολη, πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό «Αργυρούπολη».
Έπειτα από 28 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας των κεντρικών μας υπηρεσιών στην πόλη του Πειραιά, εκεί όπου το 1989 ιδρύθηκε το πρώτο φροντιστήριό μας, η ραγδαία ανάπτυξη του δικτύου των εκπαιδευτηρίων μας, ως αποτέλεσμα της ευρείας αποδοχής και εκτίμησης που χαίρει ο Όμιλος Πουκαμισάς, μας οδηγεί σε ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής, τη μεταστέγαση των κεντρικών γραφείων στο νέο μας «σπίτι».

Σε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον, τα νέα μας γραφεία θα φιλοξενούν τους 51 εργαζόμενους της Κεντρικής Διοίκησης, που εργάζονται για τη συνεχή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών, καθώς και το σύνολο του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού των μονάδων μας, που σε τακτά χρονικά διαστήματα συμμετέχει σε εκπαιδεύσεις και συνελεύσεις. Με τη συνδρομή των πλέον σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, οι κεντρικές υπηρεσίες μας είναι διασυνδεδεμένες με το σύνολο των φροντιστηρίων του Ομίλου, με τα οποία συνεργαζόμαστε στενά και υποστηρίζουμε αδιάκοπα σε όλες τις παραμέτρους της εκπαιδευτικής μας πρωτοπορίας.

Οι κεντρικές μας υπηρεσίες πλέον θα λειτουργούν καθετοποιημένα, σε ένα αυτόνομο κτίριο 800 τ.μ., το οποίο θα περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:
  • Υπόγειο: Χονδρική πώληση Εκδόσεων Πουκαμισάς
  • Ισόγειο: Νέο Φροντιστήριο Πουκαμισάς & Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς Αργυρούπολης
  • Ημιώροφος: Διεύθυνση Ακαδημαϊκού, Αμφιθέατρο εκπαιδεύσεων & συνελεύσεων (χωρητικότητας 150 ατόμων)
  • 1ος όροφος: Διεύθυνση Ανάπτυξης, Διεύθυνση Μάρκετινγκ, Διεύθυνση Λειτουργίας Δικτύου, Διεύθυνση Εκδοτικού, Διεύθυνση Ποιότητας
  • 2ος όροφος: Διοίκηση, Διεύθυνση Οικονομικών, Γραμματεία Διοίκησης
Το Φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Πειραιά (Σωτήρος & Αλκιβιάδου 132) θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους μαθητές της πόλης.

Καθώς οι εργασίες μετεγκατάστασής μας ολοκληρώνονται, αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε, πρωτίστως, τους μαθητές μας, καθώς και τους γονείς-κηδεμόνες τους, που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Η δική σας εμπιστοσύνη και υποστήριξη έκανε αυτό το πρώτο φροντιστήριό μας, που ιδρύθηκε πριν από 28 χρόνια, να έχει εξελιχθεί σήμερα στον μεγαλύτερο φροντιστηριακό όμιλο της Ελλάδας, με περισσότερους από 6.000 μαθητές και πάνω από 600 εκπαιδευτικούς. Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας δικαιοδόχους του Ομίλου, καθώς και το εκπαιδευτικό και διοικητικό μας προσωπικό, που εργάζεται σκληρά και αποτελεί τον κύριο εκφραστή της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας.

Αγαπητοί μας μαθητές, αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, αγαπητοί συνεργάτες,

Η δέσμευση της Διοίκησης και όλων των εργαζομένων του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι μονάχα μία: να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, με σκληρή δουλειά και με συναίσθηση της ευθύνης προς τους μαθητές μας, τις υψηλής αξίας και ποιότητας εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες, που μας έχουν καθιερώσει μέχρι σήμερα. Μόνο μέλημά μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Σας ευχαριστούμε!

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr