"μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ελληνικής οικονομίας"

Βράβευση της Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις Α.Ε στα Diamonds of Greek economy 2017

Μία πολύ τιμητική διάκριση έλαβε η Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις Α.Ε στην 12η απονομή των βραβείων DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2017 (Τα διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2017), αφού βραβεύθηκε ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ελληνικής οικονομίας.
Η τελετή της απονομής βραβείων στα «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας για το 2017, ανάμεσα στα οποία από την 4η Ιουλίου 2017 κατατάσσεται και η εταιρεία μας, έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία με την συμμετοχή εκατοντάδων επιχειρηματιών και εκπροσώπων των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία New Times Publishing υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ.

Στην τελετή συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ την προλόγισε η Υπουργός  τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, η οποία τόνισε την αξία της υγιούς επιχειρηματικότητας και εξήρε το έργο των εταιρειών που παρά τα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον αναπτύσσονται με υγεία και γεννούν συνεχώς νέες θέσεις εργασίας.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να στραφούν οι προβολείς της δημοσιότητας στις δυναμικότερες Ελληνικές επιχειρήσεις που αντέχουν στις συνέπειες της κρίσης εμφανίζοντας ανοδική πορεία.

Η αξιολόγηση των επιχειρήσεων έγινε βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρική και κοινωνική τους ευθύνη κ.α.

Η Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις είναι η μοναδική επιχείρηση που βραβεύθηκε από τον κλάδο της εκπαίδευσης, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, αλλά και σπουδαία ευθύνη για την Διοίκηση, το Διοικητικό και Εκπαιδευτικό προσωπικό του Ομίλου, προκειμένου να συνεχίσουμε και στο μέλλον με τους ίδιους ρυθμούς και με την ίδια συνέπεια στους ποιοτικούς και αναπτυξιακούς μας στόχους, με σκοπό σύντομα, όλοι οι μαθητές της χώρας να έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε ένα από τα  πρότυπα και πιστοποιημένα εκπαιδευτήρια του Ομίλου μας.

Το κυρίαρχο γεγονός που κατέταξε την εταιρεία μας ανάμεσα στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας» είναι η ραγδαία ανάπτυξη του δικτύου των Φροντιστηρίων μας, το οποίο πλέον αριθμεί 58 δομές, με τις 41 από αυτές να έχουν ιδρυθεί από το 2013 μέχρι σήμερα.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου μας κος Αθανάσιος Πουκαμισάς στη συνέντευξη που έδωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης τόνισε πως «Η σκληρή δουλειά, είναι ο μόνος και ασφαλής δρόμος, που μπορεί να ακολουθήσει κανείς για να επιτύχει τους στόχους του και πως δεσμεύεται πως τόσο ο ίδιος, όσο και το σύνολο των άξιων συνεργατών του, θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά για την παροχή στους μαθητές μας εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού κύρους και αξίας».

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί τους Διοργανωτές της εκδήλωσης για τη σημαντική αυτή διάκριση και κυρίως ευχαριστεί τους μαθητές, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, εδώ και 28 χρόνια.

diamonds 1

diamonds 2