Βόρεια Ελλάδα, Ενημερωτική Διημερίδα Franchise

 
- Είσαι νέος καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δάσκαλος, καθηγητής ξένων γλωσσών και αναζητείς επαγγελματική προοπτική;

- Είσαι εκπαιδευτικός και θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα και να δημιουργήσεις τη δική σου εκπαιδευτική επιχείρηση;

- Είσαι φροντιστής και θέλεις να δώσεις ώθηση στην επιχείρησή σου και να εξασφαλίσεις τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή της;

- Είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να επενδύσεις στον ασφαλή και προσοδοφόρο κλάδο της εκπαίδευσης με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου φροντιστηριακού Ομίλου της χώρας;

O Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς σου προτείνει τη λύση!

Είμαστε ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα και λειτουργούμε:

  • 55 Φροντιστήρια Πουκαμισάς, στα οποία φέτος φοιτούν περισσότεροι από 6.000 μαθητές και διδάσκουν περισσότεροι από 600 εκπαιδευτικοί. Το δίκτυο των φροντιστηρίων μας αναπτύσσεται ραγδαία, καθώς πέρυσι εγκαινιάσαμε 11 νέες μονάδες μας, ενώ από το 2013 έχουμε εγκαινιάσει συνολικά 39 νέες δομές.

  • 43 Κέντρα Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς, από τα οποία τα 41 ιδρύθηκαν το 2016 οπότε και είχαμε την πιο ευρεία ανάπτυξη δικτύου εκπαιδευτικών κέντρων που έχει συμβεί ποτέ στη χώρα μας.

  • 1 Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής Πουκαμισάς, ενώ από φέτος θα αναπτύξουμε με ταχείς ρυθμούς το δίκτυό μας στις Ξένες Γλώσσες και την Πληροφορική.

Στη Βόρεια Ελλάδα, λειτουργούν ήδη με επιτυχία Φροντιστήριά μας στις περιοχές της Θεσσαλονίκης-Κέντρο, της Καλαμαριάς, της Κοζάνης, των Σερρών-Κέντρο, ενώ τον Μάιο του 2017, πρόκειται να λειτουργήσει και η νέα μας μονάδα στην Καβάλα-Κέντρο.

Αναζητάμε συνεργάτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ιδρύσουν το δικό τους Φροντιστήριο Πουκαμισάς ή το δικό τους Κέντρο Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς στη Μακεδονία και στη Θράκη ή να συμμετέχουν ως μέτοχοι σε υπό σύσταση φροντιστήρια και Κέντρα Μαθημάτων Δημοτικού του Ομίλου μας.

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν δωρεάν στην ενημερωτική διημερίδα που διοργανώνουμε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:00-14:00, όπου θα παρουσιάσουμε την εκπαιδευτική και επιχειρηματική πρόταση των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00-13:00, όπου θα παρουσιάσουμε την εκπαιδευτική και επιχειρηματική πρόταση των Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς στον χώρο του Φροντιστηρίου μας στην Καλαμαριά, Μεταμορφώσεως & Αργυρουπόλεως 55 .

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης του Ομίλου στο τηλέφωνο 210 4112507 ή να μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέσω e-mail στην διεύθυνση development@poukamisas.gr .

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr