Ετήσιο πρόγραµµα διαγωνισµάτων προσοµοίωσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ

Συγκριτικό πλεονέκτημα των φροντιστηρίων μας αποτελεί το ετήσιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων που υλοποιείται στα πλαίσια μιας κοινά οργανωμένης εκπαιδευτικής διαδικασίας σ’ όλες τις φροντιστηριακές μας μονάδες.
Η συστηματική καταγραφή και σύγκριση των επιδόσεων των μαθητών μας αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για όλους μας.

Οι μαθητές γνωρίζουν εξαρχής με απόλυτη ακρίβεια τις ημερομηνίες και την ύλη των διαγωνισμάτων, τα οποία αποτελούν μια άσκηση προσομοίωσης και στρατηγικής ιδιαίτερα σημαντική. Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές μας οδηγούνται στις εξετάσεις ψυχολογικά και γνωστικά έτοιμοι καθώς έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα θέματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους σε συνθήκες ανταγωνισμού και αυστηρής επιτήρησης.

Στο σύνολο των φροντιστηρίων του δικτύου μας, στη διάρκεια κάθε ακαδημαϊκού έτους, πραγματοποιούνται σταθμισμένα διαγωνίσματα προσομοίωσης σε κάθε τάξη (24 διαγωνίσματα για την Γ΄ Λυκείου, 23 για τη Β΄ Λυκείου, 17 για την Α΄ Λυκείου, 12 για τις τάξεις του Γυμνασίου και 15 για το Γ' ΕΠΑΛ).

Οι μαθητές εξοικειώνονται με την εξεταστική φιλοσοφία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς διαγωνίζονται όλοι σε κοινά θέματα, τα οποία επιμελείται το Ακαδημαϊκό μας Τμήμα.

Λίγες ημέρες μετά την επίδοση της βαθμολογίας, οι μαθητές παραλαμβάνουν τη στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων τους και πληροφορούνται για τον μέσο όρο βαθμολογίας του Ομίλου και τη βαθμολογική κλιμάκωση, στο συγκεκριμένο διαγώνισμα, συγκρίνοντας έτσι την επίδοσή τους με αυτή του συνόλου των μαθητών μας, σε όλη την Ελλάδα.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Τα διαγωνίσματα προσομοίωσης αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας www.poukamisas.gr αμέσως μετά το πέρας της διεξαγωγής τους, ενώ ακολουθούν οι απαντήσεις των θεμάτων, στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές. Η μετρήσιμη επισκεψιμότητά τους είναι υψηλή, καθώς καθηγητές και μαθητές από όλη την Ελλάδα προστρέχουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πρωτότυπα και πρότυπα θέματά μας. Η απήχηση των διαγωνισμάτων μας τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και στους μαθητικούς κύκλους αποδεικνύει την επιστημονική πληρότητα του συνόλου των δημοσιεύσεών μας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του εκπαιδευτικού μας έργου.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση! Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 - 4112507 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Κεντρική Διοίκηση Ομίλου

Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως 2
Αργυρούπολη
ΤΚ 16452

Τηλ: 210 4112507

Φαξ: 210 4112777

Email: info@poukamisas.gr